Juni månad redan. I morgon är det skolavslutning här i Mariestad och snart är det dags för svenska befolkningen att ha en välbehövlig semester. Många av er kanske har tänkt att fixa lite hemma under en del av semestern t ex måla om huset eller tapetsera om sovrummet i sommarstugan. Hos oss på Colorama hittar ni det ni behöver när ni ska göra om hemma. Om ni inte har tid och kraft själva finns våra hantverkare till för er. Vi hjälper er från offert till färdigt resultat.

Om ni ska måla om huset – testa Jotuns nya, suveräna utomhusfärg, Demidekk infinity! Välkomna till butiken så berättar vi mer om våra utomhusfärger.

Som en del av er kanske har upptäckt, håller vi på att göra om i butiken. Det vi fixat redan nu är badrumsavdelningen, nytt innertak, nya hyllor och inredningsavdelningen har fått en mer framträdande plats. Vi har fått många hejarop från kunderna vilket värmer.

När allt är klart hoppas jag att ni när ni kliver in i butiken upplever det modernt, fräscht och inbjudande.

I morgon, fredag, träffar ni Lisa, Felicia och mig (Barbro) i butiken. Vi har laddat upp inför sommarens fixande. Välkomna!