Vi välkomnar det nya året 2019! Bloggen har under 2018 legat lite i träda. Facebook och instagram har tagit mer plats men vi kommer inte att släppa bloggen. Målet är att det löpande ska komma inlägg även här under 2019 så vi hoppas att ni kikar in här då och då.

Vad händer då i vårt företag just nu? Vi i butiken jobbar för fullt med förberedelser inför bokslut – inventering, avstämningar, kontrolluppgifter mm mm. Kanske inte det roligaste som finns men så viktigt. Samtidigt blickar vi naturligtvis framåt. Snart är det dags för Formex som vi ska besöka för att få lite input vad gäller trender och köpa in lite nyheter till vår inredningsavdelning. I slutet av februari kommer vi att vara med på Bomässan i Mariestad. Det kräver en hel del planering och arbete.

En stor grej under året är vår ombyggnation som nu är i full gång. Vår f d inredningsavdelning kommer att bli badrumsavdelning. Det innebär en dubbelt så stor badrumsavdelning än tidigare. När det är klart kommer vi fortsätta med övriga avdelningar i butiken. Vi hoppas att ni kommer att ha överseende med att det blir lite rörigt.

Våra hantverkare – målare, plattsättare och golvläggare – har haft fullt upp under 2018 och orderboken fylls på för 2019. Kunderna uppskattar verkligen våra helhetslösningar vid renoveringar.

Följ oss gärna på facebook,där vi heter Colorama Stockholmsvägen, och på instagram, Colorama Mariestad.