Hejsan

Det var ett tag sen vi skrev på bloggen. Det har flera orsaker – trasig dator, förlorad sladd till kameran, tiden, instagram och facebook. Facebook och instagram, framför allt instagram, har tagit över lite. Kanske för att det går snabbt att lägga ut ett inlägg och vi får snabb respons. Dock tycker jag (Barbro) att bloggen är viktig och jag har för avsikt att hålla den vid liv. Bloggen ger utrymme för lite utsvävningar och funderingar.

Ni undrar säkert vad som hänt den sista tiden hos oss. Det största projektet som pågår är ombyggnation av butiken. Vi har valt att verkligen göra det stegvis så det första och viktigaste vi gjort är att byta tak och belysning i halva butiken. Nästa steg har varit att flytta inredningsavdelningen vilket i stort sett är klart. Nu ser ni avdelningen i våra fönster vilket vi förstått uppskattas av alla. När tid finns kommer vi att fortsätta ombyggnationen med att skapa vår nya badrumsavdelning. Spännande!

Just nu pågår en av Coloramakampanjerna. Vi erbjuder er bra priser på golv, kakel, klinker, färg mm. Varmt välkomna till oss!

En av alla prylar i vår inredningsavdelning!

Felicia träffar ni i morgon i vår butik. Hon vikarierar för Josefin som är mammaledig.

Nu ska vi försöka få till bra bilder och se till att de kan laddas till bloggen.

Ha en trevlig kväll!