Hejsan!
Extremt dålig uppdatering här på bloggen måste jag villigt erkänna. På något sätt är det lättare och snabbare att lägga ut på instagram och facebook. Vill ändå fortsätta med bloggen då den nästan har blivit som en dagbok för oss sedan starten för ett antal år sedan. Varje gång jag gör ett inlägg lovar jag bättring men det har inte varit så aktivt här som jag vill men vi kämpar på.

Det händer en hel del i vårt företag. Förutom massor av jobb för våra hantverkare och mycket trafik i butiken är det dags att göra om i butiken. Startskottet har gått. I torsdags kom elektrikern och började förbereda för ny el i en del av butiken och i fredags kom företaget som ska fixa nytt undertak. Planen är att en hel del ska göras om men vi tar en sak i taget. Taket och belysningen är verkligen prio ett.

I november är det äntligen dags för event hos oss. Vi återkommer med tid och innehåll inom kort.

Igår var det sista dagen på Coloramas stora tapetrea men vecka 42 startar en ny kampanj som ni kan läsa om på direktreklam och Coloramas hemsida. Dessutom gör vi inlägg här och andra sociala media.

Varmt välkomna till oss!