God morgon! Hoppas att ni alla haft en underbar sommar. Det har vi! Den här veckan börjar skolorna och det känns att hösten är på väg. Igår var det fantastiskt höstväder här – sol, lite kallt på morgonen och en klar, hög luft. Älskar hösten! Hösten betyder också nya tag i butiken/företaget. I morgon åker vi, Barbro och Lisa, till Stockholm och Formex. Vi ska samla på oss idéer och inspiration vad gäller trender. Dessutom kommer vi att handla en hel del till vår inredningsavdelning.

Det händer alltid mycket hos oss, speciellt under hösten. Titta gärna in för redan förra veckan kom minst fyra nya tapetböcker. Välkomna.

Snart dags för tidigt morgonmöte på Colorama Stockholmsvägen!
OBS! Från 1 september går vi tillbaka till våra ordinarie öppettider dvs måndag – fredag 7 – 18 och lördagar 9 – 14.