Värmen bara fortsätter i vårt land. Vi har njutit av varma dagar, fantastiska kvällar, sköna bad…. Nu är det dock så att vi alla vill ha lite regn för våra gräsmattor är bruna och det brinner just nu på cirka 21 platser i Sverige. Djuren i vårt land mår inte bra och maten till djuren är slut. Vårt land är i en kris som det kommer att bli svårt att lösa. Vi måste göra det tillsammans. Häftigt att så många EU-länder kommer till Sverige för att hjälpa till med att släcka våra bränder och från och med idag är det grillförbud i stora delar av Sverige. Snälla ni – respektera det!

I vår butik har vi och har haft massor av trevliga kunder hela sommaren. Otroligt att så många fixar och donar trots det varma vädret. I morgon kommer jag (Barbro) och Lisa att arbeta. Ni är varmt välkomna till oss! Butiken är fulladdad med poolprodukter, utomhusfärg, oljor, golv, tapeter osv mm.