Nu är det äntligen dags för vårens Färgens dagar igen. Vi erbjuder er, tillsammans med våra leverantörer, 30% rabatt på all utomhusfärg under två dagar, 4 – 5 maj. Vi är taggade att ta emot er som ska måla om huset, lasera terrassen eller kanske måla fönster. Redan idag har vi fått in en hel del beställningar som vi bryter inför morgondagen. Viktigt att betalning sker kontant eller med kort under dessa två dagar, dvs ingen fakturering. Vi hoppas att ni är många som passar på att handla inför sommarens fix och trix. Naturligtvis fixar vi lite kaffe och dopp, lite godis och trevlig stämning. Ni är varmt välkomna till oss! Dijana från vår färgleverantör Jotun finns på plats under fredagen för att svara på frågor och hela vår personalstyrka är taggade för att ta emot er.

Vi säljer utomhusfärg från Jotun och Alcro. När det handlar om fasadfärg är det Demidekk från Jotun och Bestå från Alcro.

Syns vi i morgon?