Vi får börja med att be om ursäkt för att vi inte är lika aktiva som vanligt här på bloggen. Instagram och facebook har tagit över lite men vi har bestämt oss för att inte avsluta bloggen. Vi kommer att göra inlägg här, mer frekvent än senaste tiden, och vi hoppas ni kommer att fortsätta följa oss.

De senaste veckorna har vi fyllt på butiken med alla produkter som behövs i vår och sommar när ni ska måla och lasera utomhus. Uteoljan, terrasslasyren, utomhusfärgen, fönsterfärgen, penslarna, tvätten, trycksprutorna, Sioox, rödfärgen, ja det mesta finns på plats. Många av våra kunder har startat upp utomhusarbetet, framför allt är det tvättning av altaner och fasader som påbörjats men snart har vi temperaturer som tillåter husmålning.

Fredagen den 4 maj och lördagen den 5 maj har vi våra stora Färgens dagar. Missa inte den helgen om ni ska köpa utomhusfärg. Då erbjuder vi er, tillsammans med våra leverantörer, kanonpriser på all utomhusfärg. Dessa dagar gäller kontant/kortbetalning, ingen fakturering. Under fredagaen kommer vår säljare från Jotun, Dijana Pilav Svederberg, finnas på plats och dela med sig av sina kunskaper. Naturligtvis fixar vi lite gott att bjuda på. Missa inte 4 -5 maj och vår stora fest!

Demidekk terrasslasyr är en av alla produkter som ni kan köpa under Färgens dagar till ett bra pris. Den finns i ett stort antal kulörer och är perfekt till ert tryckimpregnerade altangolv.

Vi säljer utomhusfärg från Jotun och Alcro. Jotuns flaggskepp är Demidekk och Alcros Bestå.

Titta gärna in hos oss i butiken så berättar vi mer om våra produkter.

Fram t o m maj har vi öppet måndag – fredag 7 – 18, lördagar 9 – 14. Under sommarmånaderna juni-aug har vi öppet måndag – fredag 9 – 18, lördagar 9 – 14!

Josefin som arbetar hos oss kommer att vara mammaledig från och med 20 maj. Vi hälsar Felica Germer välkommen till oss. Hon kommer att vikariera för Josefin.

Vi kommer snart att presentera henne lite närmare.

Vi önskar er en trevlig kväll så hörs vi i morgon igen.