coloramabloggen

Stockholmsvägen Mariestad

Snart kommer våren!


Det är segt men snart kommer med all säkerhet våren! I natt ändrar vi till sommartid och det är ett vårtecken. I vår inredningsavdelning hittar ni fina krukor till vårblommorna.

Det finns mycket, mycket mer i vår avdelning med inredningsprylar bl a det populära grytunderlägget Mariestad. En populär present!

Snart (hoppas jag) ska Thomas tapetsera om vår groventré. Vi har valt tapeten som ni ser i bakgrunden. Det kommer att bli så bra! Tapeten kommer från Designers Guild och jag blev helt förälskad i mönstret när jag såg det första gången. Det kommer nya tapetkollektioner hela tiden och det är sällan jag fastnar för något mönster men den här!!!

Som jag nämnde i förra inlägget laddar vi upp inför våren i butiken. Redan igår kom delar av vår stora order av utomhusfärgen. Uteoljan, grundfärg och Demidekk Ulitmate, utomhusfärg har anlänt så när värmen kommer har vi allt ni behöver när ni ska fixa till huset.

Trevlig helg från oss!

4 kommentarer

  1. Det är helheten som gör det. De där små personliga detaljerna. Och i er butik finns allt som behövs för att göra om ett helt rum inklusive pricken över i:et i form av denna härliga avdelning!
    Och dessutom är det perfekt att kika in för att köpa personliga presenter medan man kollar nya tapeter!

  2. Men jösses, hur kan jag ha glömt inredningsavdelningen?
    Det får allt bli en sväng till den inom kort!

    Vi ska också renovera sommarstuga och bygga ut den, så snart blir det dags för golv, tapeter… Och då kommer vi som alltid till er!

    Varför det då? Jo, ni är kunniga, trevliga och enormt serviceminded. Ni har ett stort sortiment och bra öppettider. Helheten är grym helt enkelt!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras

© 2018 coloramabloggen

Tema av Anders NorenUpp ↑