Vi, Thomas och Barbro, är hemma igen efter två veckors semester i Florida och New York. En välbehövlig semester med sex vänner. En hellyckad resa som jag (Barbro) gärna gör om.

Nu är vi tillbaka i företaget igen. Coloramas kampanj färg/golv pågår för fullt. Det är sista veckan så passa på att köp snickerifärg, väggfärg, vinylgolv och trägolv till bra priser. Det händer en hel del i vår bransch. Nya produkter anländer och vi laddar för fullt inför våren och sommaren. Idag hade vi besök av säljaren från Sioo som undervisade oss om just Sioo, en produkt som innehåller kisel och som gör din altan till en härlig, grå, vädersliten och mjuk yta. Det är en del jobb innan man når fram till detta men alla kunder som använt Sioo är helnöjda och det bästa av allt – du behöver knappt underhålla altanen under 10 år (förutom lite tvätt då och då).

På tisdag kommer en stor vårorder av utomhusfärg till oss. Om påsken blir fin kan det vara läge att olja altanen eller kanske lasera eller använda Sioo. Vi kommer att ha alla produkterna du behöver.

Så här kommer det inte att se ut så länge till.

Om några veckor har vi planerat in en tjejkväll. Vi återkommer med datum när planeringen har nått lite längre. Det var ett tag sen vi hade tjejkväll så nu tycker vi det är dags igen.

Vill även passa på att informera er om vår tjänster. Vi har Lisa som är inredningsexpert, målare, kakelsättare, golvläggare, fasadexpert mm. När ni vill renovera hemma kan vi erbjuda er helhetsentreprenad, ni har kontakt bara med oss så fixar vi helheten.