God morgon¨
Jag (Barbro)är på väg till Stockholm för några möten. Hemresa redan ikväll. På hemmafronten sköter Lisa, Caroline och Josefine ruljansen. Vi planerar för fullt inför Bomässan i Mariestad som äger rum 23-25 februari, Novabs Arena i Mariestad. Vi kommer att ha två montrar, nr 207 och nr 208. I den stora montern, 208, visar vi ”det bortglömda rummet”- tvättstugan. Magnus Herbertsson från Vedum Bad kommer vara med oss alla dagarna och ni får möjlighet att se en tvättstugemiljö uppmonterad. Vill ni kan Magnus och Alexander från vårt företag hjälpa er med att planera/skissa er tvättstuga eller ert badrum. Det allra bästa är att ni redan nu bokar en tid så vi hinner med alla. Ring butiken 0501-700 20 och boka in er för en timmas konsultation. Ni som bokar tid innan mässan får fribiljetter till Bomässan.

Vad vi visar i monter 207 får bli en liten surprise! Naturligtvis kommer vi bjuda på lite godsaker och en tävling ska vi ha med fina vinster. Vinnaren/vinnarna koras under söndagen.

I butiken pågår för fullt omskyltning av vårt stora skyltfönster. Den här gången blir det lite art deco-känsla. Vi inväntar bara en matta och lite annat smått och gott.

Ni som väntar på Mariestadsunderlägget – i slutet av vecka 7 skickas en ny sändning till oss. De kostar 250 kr/st. Vill ni boka ett redan nu så ring oss! Vi kommer även att sälja underläggen på mässan.

Dags att kliva av tåget. Försöker att återkomma redan ikväll med lite mer rapporter. Ha det så bra så länge!
Bild från förra årets Bomässa