Vi hoppas ni får en skön fredagskväll. Jag, Barbro, har precis ätit pyttipanna och ägg (festligt värre). Målarmästare Thomas är hos en kompis där de bastar och badar i Vänern!?! Oxfilé serveras där har jag hört. Livet är inte riktigt rättvist!

Nästa vecka åker jag till Sandefjord och deltar i en kurs som vår färgleverantör Jotun anordnar. Fyra dagar i vacker miljö, massor av nya kunskaper och vi ska även få se tillverkningen. Ser verkligen fram emot nästa vecka. Kunskap är ju något som aldrig tynger!

Vi har fått många frågor om en glasvas som vi köpt in från Formex, pris 199 kr/st. Vi ringde leverantören idag och de skickar produkterna på tisdag i nästa vecka, bara så ni vet. Flera stycken har redan bokat vaser. Vi får hem 12 stycken i den här omgången så först till kvarnen… Det är en stor, rund glasvas i vilken tulpaner passar perfekt.

I morgon träffar ni Lisa och Josefin i butiken. Passa på att hälsa på dem mellan 9 och 14. De har många nyheter att visa er, bl a nya tapetkollektioner!