God morgon
Det är redan den 7 januari 2018. En vecka har redan gått på det nya året. Igår och idag har butiken varit stängd men i morgon öppnar vi som vanligt igen. Vi har öppet måndag – fredag 7-18, lördagar 9-14. Alexander, som gör offerter, håller koll på alla arbeten mm, öppnar butiken alla vardagsmorgnar. I torsdags kom han tillbaka efter pappaledighet. Han har blivit far till sitt första barn Elias. Ett stort grattis!

Vi har mycket på agendan i år. Förra veckan gjorde vi klart inventeringen, räknade samman, rimlighetkontrollerade, stämde av kassa, bank mm och nästa vecka startar vi planeringen av Bomässan som äger rum 23-25 februari. Det är tredje gången i rad som vi har Bomässa i Mariestad. Intresset har varit stort och vi utställare har varit mer än nöjda. Förra året saknade besökarna utställarna som sålde parmesanostar, oliver mm. Nu har jag fått reda på att de är tillbaka i år igen. Perfekt!

En resa under våren är inplanerad för oss, Barbro och Thomas. Flera utbildningar är inplanerade för hela personalen, både på plats i butiken, andra platser i Sverige men även i Norge.

En rad fina kampanjer för er kunder är inplanerade, flera event under året och mycket, mycket mer. Vi hoppas ni hänger med oss under året. Glömde en sak – ombyggnationen. Den är planerad sedan länge och nu under 2018 hoppas vi att vi kommer igång. Vi har inte hunnit med den och det är ju i och för sig positivt för vi har så mycket att göra i butiken och i entreprenaden. Nytt innertak och belysning är prio ett.

Vad har ni för er söndagen den 7 januari? Vi, Barbro och Thomas, har lite olika aktiviteter. Thomas ska ut och motionscykla sju mil med kompisar (lite väl långt tycker jag) och jag ska ta det ganska lugnt då jag försöker bli av med en förkylning. Det blir nog en kortare promenad, besök hos och mor och bio med vänner ikväll. Vi ska se Ted. Har ni sett den?


Missade en viktig grej – vi ska besöka Formex för att köpa in fina prylar till vår inredningsavdelning. Bilderna är från Formex 2016.