Nyårsafton idag. Det är bara ca 15 tímmar kvar på 2017. Vid tolvslaget hälsar vi 2018 välkommen. Hur ska ni fira in det nya året? Här hemma hos familjen Karlsson lagar vi mat tillsammans med goda vänner och skålar in året.

2018 är ännu ett oskrivet blad men vi lovar att det kommer att hända en hel del hos oss på Colorama. Grovplaneringen för event, kampanjer mm är klar men kommer att finslipas i januari. I slutet av februari kommer vi att vara med på den stora Bomässan i Mariestad och den planeringen startar på tisdag redan.

Vår butik behöver en ansiktslyftning så planen är att vi börjar med den under 2018. Det första vi ska ta tag i är innertak och belysning. Renoveringarna innebär inte att vi stänger utan det kommer att vara öppet som vanligt.

Vi hoppas ni följer med oss på vår resa under 2018 bland golv, tapeter, färg, kakel och klinker, inredning, trender, hantverk osv.

Vi önskar er GOTT NYTT ÅR!

Bild från nyår för några år sen. Matlagning i grupp pågår.