Hej och God Jul till er alla!

Sorry att vi varit lite frånvarande men det har varit otroligt mycket administrativt jobb inför årsskiftet, ni vet ROT-fakturor, kundreskontran osv mm. Nu har vi dock tagit lite ledigt för att fira jul. Janssons frestelse är klar, potatisgratängen (för de som inte gillar Jansson finns det potatisgratäng).

Hej igen. Det här inlägget började vi med före julafton och nu är det redan annandag jul. Ganska slött men det är ju bra att vi kan slappna av och bara njuta av nära och kära.

Just nu sitter vi, Thomas och Barbro, och tittar på engelska Antikrundan och funderar på vad vi ska äta (pensionärsvarning?).
I morgon är det jobb som gäller igen. Jag öppnar butiken kl 7 och Thomas kör igång de hantverkare som arbetar under mellandagarna. Vi hoppas att ni har haft en fin jul och njutit av familj, vänner, god mat och god dryck.

Vi, Thomas och Barbro, har fått världens bästa julklapp, vårt första barnbarn. Alexander och Hanna har blivit föräldrar till en supersöt Elias. Vilken grej!

Snart är det nyår då vi kommer att fira med goda vänner och sen kör vi igång det nya året med nya kulörer, trender, tapeter, happenings mm mm. Vi hoppas ni hänger med oss på vår resa under 2018. Vi ser fram mot det nya året.