Idag hade vi lite tid över så därför passade vi på att planera vår verksamhet 2018. Många spännande idéer och tankar! Den första stora händelsen är vårt deltagande i Bomässan i Mariestad den 23 – 25 februari. Det är tredje gången i rad som vi är med på mässan och vi ser verkligen fram emot den. Tidigare har det varit en stor succé och vi tror och hoppas att det blir minst lika bra den här gången. Planeringen är igång.

Vi ser fram emot 2018! Förutom Coloramas centrala kampanjer kommer en hel del annat hända hos oss. Håll koll på sociala medier och annonser i tidningen.

Om ni har önskemål om vad vi ska ordna för just er så hör gärna av er!

Vi kommer att fortsätta utveckla vår verksamhet och hela tiden utbilda oss så vi kan ge er den bästa servicen.

De senaste veckorna har vi haft utvecklingssamtal med vår personal. Jag (Barbro) har valt att ha samtalen under promenad vilket har uppskattats av både personal och mig. Ett mer avslappnat sätt att prata med varandra.