Det är redan december och bara 19 dagar kvar till julafton. Vi har fullt upp inom företaget, speciellt på hantverkssidan. I butiken är det lite lugnare men ändå är det en hel del kunder som renoverar för fullt hemma.

Under december har vi öppet som vanligt, vardagar 7-18, lördagar 9 – 14. Röda dagar passar vi på att umgås med familj och vänner men för övrigt har vi alltså öppet.

Colorama har avtal med en lång rad av leverantörer som t ex Jotun, Alcro, Kulturhantverkarna, Hagmans, Tarkett, Forbo, Pergo, Alloc, Bostik, CC Höganäs, Golvabia, Wallvision, Midbec, Duro, Sanderson, Morris, Sandbergs och många, många fler. Vi har en hel del varor på lager men om det behöver beställas så är oftast leveranstiderna korta.

Välkomna till oss! I morgon är det Lisa, Caroline och jag (Barbro) som ni träffar i butiken. I morgon kväll är det dags för julfest. Alla anställda kommer träffas för att äta julbord, umgås och ha lite kul.