Snön har anlänt till Mariestad och större delen av Sverige. Det har snöat en del på morgonen här men än så länge är det inget vitt täcke på marken men mer ska komma enligt meterologerna. Mysigt tycker jag! Nu kan vi krypa in under filten, tända ljus, läsa en bra bok eller titta på film. I vår butik hittar ni sköna filtar, fina kuddar, ljusstakar, ja massor av fina prylar som skapar mysstämning hemma.

Nästa helg är det julskyltning i Mariestad. Personalen jobbar för fullt med skyltningen i vårt stora skyltfönster. Fönstret är täckt, Caroline har tapetserat och under veckan kommer en förhoppningsvis uppskattad julskyltning växa fram. I morgon går vi in i sista veckan av Coloramas stora kampanj. Vi erbjuder er bra priser på sprayfärg, väggfärg, snickerifärg och lite annat smått och gott. Dessutom är det olika rabatter på badrumsmöbler, toalettstolar, blandare och duschset. Välkomna in i butiken.