Idag startar Coloramas höstkampanj. Under helgen delades det ut vår kampanjtidning Mitt hem till villor och bostadsrätter. Om du inte fått Mitt hem så finns mer ex i butiken. Ni hittar massor av spännande erbjudande och intressanta artiklar i Mitt hem. För att bara nämnna några av alla fina erbjudande – Laufen toalettstol utan spolkant, duschset, handfatsblandare, väggfärg, snickerifärg, sprayfärg, vinylgolv, kakel och klinker, allt till mycket bra priser. Dessutom erbjuder vi tillsammans med Svedbergs, Vedum, Hafa och Westerbergs rabatter på badrumsmöbler. Under dagen har många kunder redan passat på att titta in hos oss och ta del av våra erbjudanden. Som ni kanske vet är vi inte ”bara” en färgbutik, vi har även hantverkare i företaget – målare, plattsättare och golvläggare. När ni vill ha hjälp med renovering av ert hem kan vi hålla i allt, från offert till färdigt resultat.