Nu har hösten kommit. Här i Mariestad är det mulet och regnet hänger i luften men det ska bli en fin helg enligt meterologerna. Vi hoppas att ni och vi får njuta av härligt höstväder och kanske få njuta av en solig höstpromenad i skogen, plocka lite svamp och avsluta helgen med en god söndagsstek. Det vore väl helt ok?

Än så länge är det bara lördag morgon och vi är tidigt uppe. Klockan nio öppnar vi butiken och det är jag (Barbro) och Lisa som ni träffar idag. Som vi berättade tidigare är det dags för Coloramas stora höstkampanj – minst 25% rabatt på alla tapeter, 20% rabatt på Jotuns snickerifärg Lady Supreme finish och många, många fler erbjudande. Det är ett bra tillfälle att fixa hemma. Välj t ex en vacker tapet från den nya tapetkollektionen Blomstermåla från Midbec, en heltäckningsmatta från Golvabia, ett laminatgolv från Coloramas egen golvkollektion, takfärgen Lady Perfection från Jotun och snickerifärgen Lady Supreme finish till golvlister, foder och dörrar.