Fredag kväll – igen! Veckorna bara rusar fram. Snart kommer Mariestadsunderläggen in på lager igen. Många har frågat efter dem och även skrivit upp sig på ”väntelista”. Om ni vill vara säkra på att få ett så slå oss en signal så skriver vi upp er på listan. Det är riktigt kul att underläggen blivit så populära. Om man inte vill använda det som underlägg är det snyggt att hänga det på väggen eller luta på väggen vid köksbänken. Många köper det som present till personer från Mariestad som bor på annan ort. Nästa vecka kommer det ganska mycket inredningsprylar som vi beställde på Formexmässan. Titta gärna in så visar vi vad som kommit.

Den 27 september är det dags för Inspirationskväll hos oss. Hanna Wendelbo, formgivare, kommer och håller ett inspirerande föredrag om formgivning av t ex tapeter, trender, skapande och mycket, mycket mer. Ring och boka plats, 100 kr/person. Vi hinner också med att mingla med lite bubbel och tilltugg och kika runt lite i vår inredningsavdelning.

Lady Aqua, Jotuns nya våtrumsfärg som är matt. Äntligen kan vi få matta kulörer även i badrummet. Tidigare har det bara funnits halvblanka våtrumsfärger.

Just nu pågår Coloramas golvkampanj. Vi har massor av fina golv på kampanj, t ex trägolvet Haväng, för 399 kr/kvm, ordinarie pris 499 kr/kvm.

Vi har även utförsäljning av våra lagertapeter (nya på väg in). Vi erbjuder er halva priset på alla lagertapeter. Först till kvarnen… Passa på nu i helgen och titta om det är något som passar just er. I morgon lördag har vi öppet 9 – 14. Varmt välkomna och trevlig fredagskväll!