Nu är det verkligen fart på tapetnyheterna! Våra leverantörer presenterar nyheter på löpande band. Här ser ni några exempel på vad som kommer. Som ni ser är bården på väg tillbaka i alla fall i den kommande barnkollektionen som ni ser på bilden. Hiss eller diss? Kul att veta vad ni tycker!

Idag har hela gänget jobbat i butiken dvs Caroline, Lisa, Josefine och jag (Barbro). Alexander arbetar mer och mer med hantverkssidan dvs offerter, kundbesök, beställningar till arbeten mm. Byggtapeten som den kallas vår kära Borosankatalog kom i ny tappning idag. Vi har den på lager så det är en hel del rullar att ta hand om. Lisa har slitit med rullarna hela dagen, Josefin och Caroline har skyltat upp vår stora golvkampanj som börjar idag, de har tagit hand om kunder och gjort allt det där som man gör i en färgbutik. Dessutom har vi börjat planera inför vårt deltagande på Seniormässan i Mariestad på onsdag.

Vi har fått uppstrykningsprover på Jotuns nya, fina kulörer vilka ska frontas i morgon. Det är en hel del att göra i en butik bakom kulisserna. Dessutom väntar vi med spänning på allt som vi beställt till vår inredningsavdelning när vi besökte Formex.

Ni har väl antecknat 27 september i agendan? Då kommer Hanna Wendelbo till oss. Hon är en fantastisk formgivare, bl a av tapetmönster. Det blir ett inspirerande föredrag av Hanna, lite tips och trix när det gäller inredning och naturligtvis lite bubbel med tilltugg. Anmäl er till butiken!