I onsdags var vi, Barbro och Lisa, på Formex som vi tidigare har nämnt. Det är alltid inspirerande och roligt att komma till Formex och se alla nyheter, vilka trenderna är och lyssna på intressanta föreläsare. Jotun har en stor monter i år där de visar sina nya kulörer som inom kort kommer att finnas i vår butik. Lisbeth från Jotun, som skapat kulörerna med sitt team, höll ett fantastiskt föredrag om kulörerna, från idé till färdiga kulörer.

Vi gjorde en del inköp till vår inredningsavdelning, bla en hel del krukor, lite ”slitna”, som kommer att passa perfekt till sammet som vi såg ÖVERALLT, och de härliga kulörerna som du kan måla dina väggar med, möblerna mm. Ett förslag från Lisbeth är att måla hela sovrummet i samma kulör, även tak, foder och lister. Vågar du?

Så här såg det ut i foajén i år på Formex!

Så här glad blev Louise från Colorama Hjo när hon fick se Jotuns nya kulörer!