Lördag morgon. Vi, Barbro och Thomas, ska fira vår sista semesterhelg. Det blir kräftskiva med goda vänner i vårt växthus. Här i Mariestad har det regnat hela natten men vi hoppas att solen tittar fram om en stund.

Butiken har som vanligt öppet 9 – 14 när det är lördag. Idag är det Lisa och Alexander som arbetar. Passa på att hälsa på dem och få inspiration inför hösten och vinterns renoveringar. Ni får inte missa vår inredningsavdelning. Där har vi massor av fina prylar till ditt hem. Nästa vecka, på onsdag åker vi, Barbro och Lisa, till Formex i Stockholm för att göra nya inköp till avdelningen inför hösten och vintern. Vad saknar ni för inredningsprylar när ni handlar i Mariestad? Tipsa oss gärna!

De populära Mariestadgrytunderläggen är återigen slutsålda men en ny sändning kommer i september. Vill ni redan idag försäkra er om att ni får ett exemplar – ring oss så bokar vi ett eller flera åt er.

Nu är det dags att baka paj mm inför kvällen. Vi önskar er en trevlig helg!