Vi, Barbro och Thomas, har tillsammans med goda vänner besökt Malmö under några dagar. Vilken vacker stad! Jag har varit där många gånger tidigare men då har jag i stort sett vandrat mellan Centralen, hotellet och Coloramas kontor. Nu fick vi en helhetsbild av staden. Man får så mycket inspiration och idéer genom att vandra runt i en stad. Vi gick säkert två mil under två dagar och hann med en hel del. Butikerna, restaurangerna, parkerna, havet, blommorna, människorna, byggnaderna, färgerna, ja allt inspirerar. Vi njöt av alla vackra putshus i fina kulörer, stockrosorna blommade för fullt framför husen, fina blomsterarrangemang på offentliga platser, nybyggnation som smälte in bra med gamla byggnader, ja allt var hur bra som helst och dessutom fick vi sol och kunde njuta av en härlig picknick. Missa inte Sveriges tredje största stad, MALMÖ!

Malmö slott – gammal och ny byggnation i harmoni!