Hejsan

Lite bildtorka just nu men här kommer ändå en liten rapport om vad som händer hos oss i butiken just nu. Semesterperioden är slut för halva gänget. Lisa är tillbaka, Alex kommer nästa vecka, Caroline har börjat sin semester och jag (Barbro) kommer att ha semester de närmaste två veckorna. Josefin strävar på i stort sett hela sommaren.

Jobben strömmar in så när Alex är tillbaka kommer han att boka in besök hos kunder som vill ha badrum renoverade, vardagsrum tapetserade, golv lagda mm.

Snart är det dags för Formex. I år kommer jag och Lisa att åka för att bli inspirerade och även göra inköp till vår inredningsavdelning. Jotun, vår färgleverantör kommer att presentera nya kulörer under mässan. Kul!

I början av september är det Seniormässa i Mariestad. Där ska vi vara med och presentera oss och våra produkter och tjänster för alla pigga seniorer.

27 september är det event hos oss. Hanna Wendelbo Hansson gästar oss! Mer info kommer!

Jag kommer att besöka Gotland. Ett gäng färghandlare, regionledare, träffas där och pratar framtid och hälsar på vår trevliga kollega Rolle som är butikschef på Colorama Gotland.

Nu väntar ett par dagars jobb för mig och sen några dagar i vackra Skåne. Ha det så bra alla så hörs vi igen.

Kramar från oss!

Bild från Formex 2016