Hejsan

Det är redan 22 juli! Hur fort går inte sommaren! Vi, Thomas och Barbro, har varit lediga idag och tog bilen ut till Dillö. Där finns en mysig vik som heter Kvarnvik. Inte helt lätt att komma dit men vi tog bilen ut till ön och sen promenerade vi en bra bit genom skogen och kom än en gång till denna pärla. Sandstrand, lite klippor och superklart vatten. En strålande fin dag, sol, lite vind, många sköna bad, baguetter, en bra deckare, ja kan det bli så mycket bättre. Vi var själva under större delen av dagen men helt plötsligt såg vi en båt med massor av människor på som kom in i viken och helt otroligt var det en familj (goda vänner) som vi inte sett på länge! Världen är liten!

Caroline och Josefin har haft öppet butiken idag, 9-14 och av kassan att döma har de haft en hel del att göra. Vi är så glada för att ni, alla trevliga kunder, besöker oss!

Nästa vecka kör vi igen, Barbro, Caroline och Josefin. Varmt välkomna till oss!

Missa inte att vi säljer Morristapeter. Just nu kan ni se prov på en fantastisk tapet från Morris om ni kikar i våra skyltfönster!