Idag har vi fått prov på Coloramas nya laminatgolv, 199 kr/kvm. Tre fina mönster med extra breda plankor. Ursnygga helt enkelt. Tyvärr har jag inte hunnit få bilder på golven än men det kommer i morgon. Ett snyggt golv till ett bra pris!

Jag (Barbro) har varit ledig idag men var ändå i butiken ett par timmar och fakturerade. Lisa, Caroline och Josefin hade fullt upp med alla trevliga kunder. Vi märker att det är många som har börjat sin semester och därför fixar och donar lite hemma. Noterade att de sålde allt från Demidekk Ultimate (fasadfärg) till brickor design Carolina Gynning. Känns kul att vi har en bredd, att vi kan erbjuda er många olika produkter och även tjänster.

Terrasslasyren är en stor produkt hos oss. Många laserar sina terrasser med just Jotuns Demidekk terrasslasyr. Det finns ett stort antal kulörer att välja mellan. Ni kan även behandla er tryckimpregnerade terrass med Sio. En behandling som man gör i flera steg och slutresultatet blir en ljus, mjuk vacker yta som du inte behöver göra något med under ca 10 år, förutom att tvätta förstås!