God kväll till er alla!
Nu börjar det närma sig semestertider. Nästa vecka är det dags för Lisa och Alexander att ha semester. Ni kommer under tre veckor träffa mig (Barbro), Caroline och Josefin. P g a semesterperioderna minskar vi våra öppettider lite, lite grann. Under juli månad öppnar vi kl nio alla dagar, istället för kl sju under vardagarna. Vi hoppas det är ok för er. När augusti kommer går vi tillbaka till ordinarie tider igen.

Caroline beställer varor!
Det är så kul i butiken nu. Många av kunderna har semester och fixar för fullt hemma. Just idag har det varit fokus på fönstermålning utvändigt. Det kanske inte är så jättekul att måla alla fönster men det kanske kan uppmuntra er lite att vi har kampanj på 3 liter fönsterfärg, Demidekk Ultimate fönster 3 liter och Bestå fönsterfärg 3 liter. Passa på!