Förlåt! Vi har varit ganska frånvarande här på bloggen. Tiden har inte riktigt räckt till. Ni kan följa oss på facebook och Instagram där vi är mer aktiva men bloggen kommer leva vidare och framöver ska det bli bättring.

Det är full fart hos oss, framförallt på hantverkssidan. Vi målar, tapetserar, renoverar badrum, målar hus, lägger in mattor och trägolv, flytspacklar osv…
I butiken är det högsäsong för utomhusfärg såsom Demidekk Ultimate fasadfärg, Demidekk terrasslasyr, uteolja, Falu rödfärg, lasyrer mm. Dessutom säljer vi just nu väldigt mycket golv. Vill gärna tipsa er om lagergolvet Ek trestav, mattlackad, för 299 kr/kvm.

Vår inredningsavdelning har upptäckts av kunderna. Vi säljer en hel del studentpresenter. Speciellt populärt nu är Carolina Gynnings produkter, t ex skärbrädorna och brickorna. Många frågar också efter Mariestadsunderläggen. De är för tillfället slut men kommer in igen i slutet av juni.

Idag träffar ni Lisa, Caroline och Josefin i butiken och i morgon får vi tillfällig hjälp av Emma som gör ett gästspel. Hon har tidigare jobbat hos oss men studerar nu i Karlstad. Hon och Lisa håller i trådarna på lördag.

Välkomna till oss! Vi har öppet måndag – fredag 7 – 18, lördagar 9 – 14. Under juli månad ändrar vi tillfälligt öppettiderna. Då öppnar vi kl 9 alla dagar.