Attentat i Manchester i natt, många döda och ännu fler skadade. Hemskt! Vad är det som händer i vår värld? Det känns lite futtigt att skriva om inredning, färg, renovering,tapeter mm men trots allt måste livet gå vidare. Jag (Barbro) var i Stockholm för några veckor sen när en galning körde med en lastbil på Drottninggatan, dödade tre personer och skadade många. Min väninna som skulle möta mig vid Centralen hade precis passerat Åhlens när han körde rakt in i varuhuset. Vi hade en eftermiddag och kväll som var helt annorlunda, skrämmande, många tankar och med mycket omtanke om varandra och alla andra. Mycket otäckt, märkligt men ändå otroligt hur alla slöt sig samman. Jag hoppas och tror att klokheten hos människorna kommer att vinna över det här!

Våren har kommit till Sverige. Här i vår stad, Mariestad, är det otroligt vackert nu med all grönska, vattnet och alla vackra stränder. Missa inte Mariestad ni som inte varit här.

Ni som bor här, eller har sommarstuga här, hälsa gärna på i vår butik. Där hittar ni allt ni behöver för att renovera ert hus eller lägenhet, både in- och utvändigt. Vi har även hantverkstjänsterna om ni inte vill eller kan fixa det själva.

Behöver ni inredningstips? Då kan ni kontakta vår inredningsexpert Lisa Åberg, 0501-700 20. Ni är varmt välkomna till oss på Stockholmsvägen 51 i Mariestad!