Sorry för vår frånvaro här på bloggen. Det är massor av saker som ”pockar på” och därför har bloggen fått lida lite. Hoppas ni har det bra därute. I dag är det påskdagen. Vi, familjen Karlsson, har det ganska lugnt. Några timmars jobb har vi gjort, slappat i växthuset och läst deckare, lunchat och väntar på en god middag som dottern (besök från Karlstad) ska fixa. Just nu pågår första finalen i hockey, HV71 mot Brynäs. Målarmästare Karlsson sitter klistrad vid tvn.

Butiken har varit öppen en del i påsk, skärtorsdagen, långfredag och påskafton, men vädret har inte varit med oss. Det har varit kallt här och t o m lite snöflingor. Vi hoppas att det snart blir bättre så ni kan fixa era altaner och fasader. Hela butiken är fylld med allt ni kan behöva när ni förbereder för sommaren.

För att fixa den tryckimpregnerade altanen finns det flera alternativ – den traditionella oljan, terrasslasyren och sen Sioo som är en liten annorlunda behandling. Titta in så berättar vi mer.

Det kommer löpande nya tapetböcker. När det regnar och är kallt är det läge att måla och tapetsera inne.

På tisdag öppnar vi igen, kl 7 som alltid på vardagar. Ni är alltid välkomna till oss. Vi har haft en stor tävling på Facebook där ni fick möjlighet att tävla om badrumsmöbler. Den 15 april var sista tävlingsdagen. På tisdag publicerar vi vinnaren.