Nu är det snart dags att fixa till altanen. Funderar ni på Jotuns Demidekk terrasslasyr som finns i många kulörer? Då är det viktigt att göra rent ordentligt först. Vi rekommenderar varmt Demidekk Terrassfix som rengör, bleker och avlägsnar gammal terrasslasyr/träolja på tryckimpregnerat trä.

Vi har även en bra, styv borste som du kan använda när medlet har verkat och du ska bearbeta golvet före sköljning.

När altanen är ren och torr är det dags att ta på terrasslasyren. När du använder en lasyr framhäver du träets egna unika utseende och naturliga lyster, samtidigt som du skyddar det mot det tuffa, svenska klimatet. Ett bra tips när du ska välja kulör till din altan/terrass är att du utgår från kulörer som passar ihop med husets huvudkulör. Då blir det en fin helhet. Fundera också gärna över vilka kulörer som bäst harmoniserar med husets arkitektur och omgivning. Det viktigast är docka att du väljer den lasyrkulör som du vet att du kommer att trivas med.

Tänk på att stryka bara en gång med lasyren och var noga med att torka bort överflödig lasyr. Lycka till! När du är klar är det bara att njuta av sommaren!