Onsdag kväll redan! Fullt upp i vårt företag, speciellt när det gäller hantverkssidan. Bomässan i Mariestad skapade verkligen många möjligheter för oss. Thomas och Alexander besöker kunder hela tiden för att kunna ge offerter på badrum och tvättstugor.

I butiken händer en hel del. Vi förebereder oss inför vår Inspirationskväll den 30 mars kl 19. Då kommer Dijana från Jotun till butiken och berättar om alla Ladyfärger, trender och kvalitéer. Ni får även möjlighet att provmåla. Naturligtvis fixar vi lite gott att äta och dricka. Anmäl er till butiken 0501-700 20, 50 kr/person.

Vårt stora skyltfönster görs om. Caroline målar för fullt. Ni kommer känna ”vårvibbar” när ni ser det färdiga resultatet.

Inom kort kommer massor av utomhusfärg till butiken så vi är laddade inför Coloramas stora kampanj som kör igång snart. Då hoppas vi våren har kommit så vi kan olja eller lasera altanerna, måla med rödfärg, fixa i trädgården mm. Det är härligt att det är ljust ute när vi stänger butiken kl 18. Våren är verkligen på G.

Följer ni oss på Facebook? Där pågår just nu en kanontävling! Ni kan vinna badrumsmöbler från Aspen. Missa inte det!

Ni hittar oss även på Instagram där vi snart har 1 000 följare. Det uppskattar vi!

Det kommer nya tapetkollektioner hela tiden. Missa inte alla nyheter!

Varmt välkomna till oss! Nu har vi ökat våra öppettider – måndag – fredag 7 – 18, lördagar 9 – 14.