Fredag kväll! Hoppas ni får en skön kväll. Här i Mariestad har vi haft en solig eftermiddag och skönare ska det bli. Våren är på väg! I vår bransch planerar vi för fullt inför utesäsongen. Uteoljan, terrasslasyren, utomhusfärgen, båtfärgen, rödfärgen mm är beställd och en del finns redan på lager. Så fort solen och värmen kommer blir vi ju sugna på att göra fint i trädgården och på uteplatsen. Har ni ett terrassgolv i tryckimpregnerat virke som har blivit lite ful och sliten? Om ni vill få bort all gammal olja mm rekommenderar vi varmt Jotuns terrassrens. En fantastisk produkt! Därefter kan ni olja in eller använda Jotuns terrasslasyr och färga in i valfri kulör.

Vill även berätta om Jotuns Demidekk Brilliant, förra årets nyhet. En vit fasadfärg som rekommenderas när man vill måla ett vitt hus eller till vindskivor mm som ska vara vita. Färgen som håller huset vitt länge! Titta in hos oss så berättar vi mer!