God kväll på er!
Jag (Barbro) sitter på tåget från Malmö. Det har varit konferens i två dagar på Coloramas kedjekontor. Vi som har konfererat är Coloramas regionledare i Sverige tillsammans med personal på kontoret. Jag är regionledare för gamla Skaraborg och som regionledare har vi bl a som uppgift att få information från vårt kontor, diskutera, ge våra synpunkter och besluta i vissa ärenden. Vi ska även förmedla information till regionen och ta regionens synpunkter vidare till kedjekontoret.
Några av mina trevliga kollegor!

I morgon är det en ny dag och jag börjar redan kl 7 då jag öppnar butiken. Under torsdagen träffar ni mig, Lisa, Caroline och Alexander. Coloramas kampanj fortsätter en vecka till. Det är bara tapetkampanjen som är avslutad men för övrigt hittar ni fina erbjudanden hos oss på väggfärg, snickerifärg, golv, klinker mm. Titta in så berättar vi mera!