God kväll på er!

Missa inte Coloramas stora kampanj som pågår nu. Bl a erbjuder vi 25% rabatt på massor av tapeter, sista dagen på lördag! Vi har även fina erbjudanden på golv, färg, skjutgarderober, klinker mm och när det gäller dessa produkter pågår kampanjen t o m 12 mars. Titta in hos oss så berättar vi mer och visar alla fina produkter.

Som ni säkert vet säljer vi även badrumsmöbler och våra leverantörer Svedbergs och Vedum har kampanj på hela sitt sortiment. Svedberg erbjuder 20% rabatt från och med i fredags och två veckor framåt, Vedum Bad startar sin kampanj i morgon onsdag och en månad framåt. Även de ger 20% rabatt på hela sitt sortiment. Passa på om ni är på G att renovera badrummet.

Vi vill än en gång passa på att berätta om våra nya öppettider – måndag-fredag 7-18, lördagar 9-14. Nu kan du passa på att handla innan du åker till jobbet!

Om ni vill ha hjälp med att renovera hemma – måla, tapetsera, renovera badrummet, lägga golv mm kan ni kontakta oss. Ni når oss i butiken på Stockholmsvägen 51 i Mariestad, telefon 0501-700 20, mail info.mariestad@colorama.se.