Nu har Bomässan pågått i två dagar, en dag kvar. Vi är mer än nöjda med fredagen och lördagen. Många besökare som har varit intresserade av våra tjänster och våra produkter. Lördagen avslutades med en trevlig After Mess (tror jag det kallades) med en fantastisk trollkarl, lite öl och vin. Jag (Barbro) och Thomas vandrade vidare till en kompis som fyller år där vi fick god mat och dryck men nu är jag hemma för att tagga upp inför morgondagen.

Vi har två montrar. I den här montern ritar vi badrum åt våra besökare tillsammans med Magnus Herbertsson från Vedum Bad, på golvet ser ni en våtrumsmatta från Alloc och på väggen tapeten Rost från Sandbergs.

Vi har sålt kakel- och fogrent och mögelbort under mässan till kanonpriser. Mycket populärt!
Här ser ni en annan monter som finns på mässan, Packhus från Brännebrona. Massor av häftiga möbler. Kanske köper vi ett bord där i morgon!

Magnus Herbertsson från Vedum hjälper några kunder att rita upp deras blivande badrum!

De här möblerna är sålda under mässan! Inte fel att passa på när det är mässerbjudande!