I morgon är det dags för Bomässan i Mariestad. Mässan öppnar klockan 12 och ni träffar oss i montrarna 206 och 207. I vår stora monter visar vi badrumsmöbler från Vedum Bad tillsammans med Vedum. Vi ritar kostnadsfritt upp ditt framtida badrum om du tar med måtten på badrummet. I den mindre montern visar vi färg- och tapettrender, säljer inredningsprylar mm. Du kan delta i två tävlingar där du kan vinna våtrumsmattan i stora montern samt en terrassvärmare. Vi erbjuder våra kunder helhetsentreprenad när det gäller badrum. Boka gärna in ett hembesök med Thomas eller Alexander för att få en offert. Lisa Åberg träffar ni lördag och söndag. Lisa är vår inredningsexpert. Är det svårt att välja bland alla tapeter, golv och kulörer? Boka en tid med Lisa så kommer hon hem till er och gör sedan ett färdigt förslag.

Vi kommer att sälja badrumsmöblerna som vi visar på mässan till ett mycket reducerat pris. Enda kravet är att du/ni som köper dem hämtar möblerna på söndag kl 17.

Som ni förstår kommer det att hända en hel del. Missa inte årets Bomässa. Ni är varmt välkomna!