Coloramas ekologiska färg – Colorama Natura, är verkligen en nyhet! Färgen är tillverkad av naturens råvaror och doftar därefter – naturligt och friskt. Färgen bidrar till ett hållbart samhälle på flera olika sätt. Allt produceras med förnyelsebar energi. I tillverkningsprocessen används naturliga råvaror som ger minimal belastning på ekosystemet och gynnar jordbruket. Rester och avfall vid tillverkningen minimeras. Färgen lagras och distribueras med fokus på säkerhet och låg miljöpåverkan. Leverantörer och andra samarbetspartner uppfyller färgtillverkarens miljökrav. Miljölagstiftningens lagar och förordningar efterlevs med god marginal. Tillverkaren bedriver produktion med så låg energiförbrukning som möjligt, genom effektiva processer och modern teknik.

Färgen har precis anlänt till vår butik. Vi säljer Natura väggfärg, Natura takfärg, Natura grundfärg och Natura trälasyr. Vi är stolta säljare av Ekofärgen för friska rum!