I morgon börjar Coloramas stora kampanj som pågår under fyra veckor. Ni som bor i villa eller bostadsrätt har fått vår kampanjtidning Mitt hem i brevlådan. Ni som inte fått den – det finns exemplar i vår butik! De första två veckorna är det kampanj på nästan alla tapeter – 25% rabatt! Dessutom kan vi erbjuda er massor av andra erbjudanden, t ex 20% rabatt på Jotuns fantastiska väggfärg Balance, 395 kr/kvm för ett nytt klinker som är fantastiskt snyggt. Lite större storlek, lite snyggare, kom in så visar vi mer! Ja erbjudandena är många och även många nyheter.
Den fina ljusstaken hittar ni i vår inredningsavdelning!
Förutom kampanjen ska vi även vara med på den stora Bomässan i Mariestad i helgen fredag – söndag! Det krävs en hel del planering men vi är verkligen på G. Hoppas att ni kommer till mässan. Vi öppnar på fredag kl 12! Vi kommer att visa badrum och rita badrum till er kunder. Desstuom har vi en monter där vi visar tapeter, färg, inredningsprylar mm mm. Varmt välkomna till oss!