Snart är det dags för Bomässan i Mariestad, 24 – 27 februari i Novabs Arena. Vi, Colorama Stockholmsvägen kommer delta på mässan. Ni hittar oss i Monter 206 och 207. Bl a visar vi badrumsmöbler från Vedum och vi ritar ditt badrum kostnadsfritt under mässan. Ta med måtten på ditt badrum. Dessutom berättar vi om våra tjänster dvs måleri, kakelsättning, golvläggning, färgsättning mm. Vi visar trender inom inredning – tapeter, kulörer, golv mm mm. Vi säljer inredningsprylar, produkter som passar i badrummet. Det kommer att bli en innehållsrik helg. Missa inte det! Under dagarna har vi en tävling där ni kan vinna våtrumsmattan som ligger i en av montrarna! Ett kul inslag under mässan är ballongsläppet då ni har chans att fånga fina vinster. Från oss kan ni vinna ett presentkort. Beloppet kommer publiceras senare.