God kväll på er alla!
Klockan är redan 23 och verkligen dags att hoppa i säng men efter en lång och intensiv dag är det svårare att varva ned. Vi har haft massor att göra i butiken hela dagen vilket är riktigt kul men när det är stängningsdags är vi ganska slut. Många trevliga kunder, mycket intryck och mycket att tänka på. Precis så vill vi ha det men när kvällen kommer är det verkligen viktigt att vila och hämta lite kraft. Vi planerar för fullt inför Bomässan som äger rum nästa helg – fredag till söndag. Det är mycket att tänka på för att få den ultimata lösningen. Hoppas att ni har vägarna förbi. I morgon är det en ny dag med nya utmaningar och nya, fantastiska kunder att träffa. Titta gärna in hos oss så ska vi visa er nya golv, tapeter, färger och kulörer, kakel och klinker, den nya toalettstolen utan spolring, inredningsprylar mm mm mm. Vi har öppet 7 – 18 vardagar och 9 – 14 lördagar.

Snart är det våren här och det är dags att börja planera utomhussäsongen. Kanske är det dags att lasera altanen? Testa Demidekk Terasslasyr!