Igår hade vi för första gången någonsin söndagsöppet. Det är inte något vi ska införa kontinuerligt (än) utan vi avslutade en tapetfesthelg med just öppet även under söndagen. Det blev en lyckad dag, massor av trevliga kunder som beställde tapeter. Skön stämning då kunderna är mindre stressade en ledig dag. De tog god tid på sig och hann även att upptäcka våra andra varugrupper som t ex golv, färg, kakel och klinker, inredning mm. Ett stort tack till alla kunder som besökte oss.

Nu är det måndag och ny vecka. Jag (Barbro) inleder veckan med ett besök hos frissan. Efter lunch får vi besök av tidningen Unica som ska göra en liten intervju. Sen är det även hög tid för oss att fixa och planera allt vi behöver göra inför Bomässan i Mariestad. Mässan äger rum sista helgen i februrari. Missa inte den. Förra året kom över 8 000 personer och det hoppas vi upprepas.

Här hemma hos oss har det tapetserats i helgen. Vi var mindre nöjda med vårt tapetval i gästrummet så därför har vi tapetserat med en Morristapet istället och är helnöjda. Jag försökte ta bilder med mindre lyckat resultat men bjuder på en bild ändå.