coloramabloggen

Stockholmsvägen Mariestad

Sjukstuga och tävling

Torsdagen den 26 januari redan. Det råder lite sjukstuga just nu i vår butik. Josefin har varit hemma den här veckan och jag (Barbro) gav upp för en stund sen. Förkylning, hosta, huvudvärk och kanske feber satte stopp för mer jobb idag. Nu är det soffan, tv och böcker som gäller. Caroline och Lisa håller ställningarna i butiken. Missa inte vårt erbjudande på Woodwickljus, 50% rabatt på resterande lager. Vi måste skapa plats för alla nya inredningsprylar som kommer.

I morgon startar vi firandet – Colorama fyller 10 år i år – och vi ordnar tapetfest fredag-söndag, 25% rabatt på alla tapeter från Eco-Boråstapeter. våra öppettider under kampanjen är:

Fredag 7 – 18
Lördag 9 – 14
Söndag 12 – 16

Vi lovar att bjuda på frukt och ”gotter”!

Nu till tävlingen! Vi vill gärna uppmärksamma vår inredningsavdelning så därför ger vi er chansen att vinna ett mobilfodral från Carolina Gynning.

Vad ska ni prestera? Ge en kommentar här på bloggen om Carolina Gynnings produkter och följ oss på Instagram. Tävlingen avslutas den 6 februari och vinnaren presenteras här på bloggen samma dag!

3 kommentarer

  1. Har köpt kuddfodral och vinglas, tycker om det färgstarka men skulle kunna tänka mej nån av hennes produkter i svartvitt också!

  2. Ellen Pettersson

    januari 26, 2017 at 6:53 e m

    Följer er på Facebook och Instagram där jag heter : lchfmedellen
    Så glad att det finns en butik i närheten som har så pass stort sortiment av Carolina Gynnings produkter. Jag samlar och samlar. Alltid står det högst på min önskelista, både på julafton och födelsedagen. Kuddar, pläd, muggar, glas, brickor, grytunderlägg, och ljus. Nu fattas ju bara ett MOBILSKAL.

  3. Följer er på instagram Tävlar gärna om ett snyggt mobilskal till min sambo. Hon är tokig i gynnings inredning och nu har jag också blivit det. Fattas ju bara att det kommer ölglas.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras

© 2019 coloramabloggen

Tema av Anders NorenUpp ↑