nyar-2015-002
Tidig fredag morgon. Jag (Barbro) är som vanligt uppe tidigt. Om några timmar tar vi, tillsammans med vänner, tåget till Stockholm för att fira nyår. Vi ska bo på hotell, äta gott, umgås, promenera och lyssna på nyårstalet på Skansen. I år är det Pernilla August som håller tal. Vi ser fram mot en skön helg. Hoppas ni också får avsluta året på ett bra sätt. Förra året (bilden) lagade vi mat tillsammans hemma hos oss, vilket vi gjort de senaste åren men nu är det dags för lite förändring. Dotter med pojkvän stannar hemma och tar hand om vårt hus.

Idag är butiken öppen 9 – 18 och det är Josefin och Caroline som jobbar. I morgon har vi stängt för att ge personalen helledigt över nyårshelgen. Hoppas ni har förståelse för det och tittar in hos oss idag istället eller på måndag.

Gott Nytt År!