Det är morgon, torsdagen den 22 december 2016, och bara två dagar kvar till julafton. Jag, Barbro, sitter vid frukostbordet, tittar på Nyhetsmorgon, läser Mariestadstidningen och skriver lite här på bloggen. En mysig morgon med tända ljus och en gran som lyser vackert och nedanför granen ligger många fina paket. Dock lutar granen lite oroväckande men det får vi fixa sen. Klockan nio öppnar vi butiken och har som vanligt öppet till kl 18. Ni träffar mig, Caroline och Alexander idag. Missa inte vår inredningsavdelning där ni kan hitta massor av fina julklappar, bl a Gynnings fina kuddar, underlägg, duschdraperi mm. Har ni släkt och vänner som är i renoveringstagen? Då passar ett presentkort från oss perfekt som julklapp till dem.

Våra hantverkare har fullt upp. De målar, lägger klinker, sätter kakel och lägger golv fram till julafton och kommer även att jobba under mellandagarna, i alla fall en del av dem.

Om ni ska måla, tapetsera eller lägga golv under mellandagarna så har vi öppet som vanligt alla vardagar. Ni är varmt välkomna till oss!
mobil-023mobil-069mobil-080mobil-079