dubai-mm-089
God kväll på er!
Fortfarande levererar jag (Barbro) inte världens bästa bilder men vill berätta om en utbildning jag och kollegan Lotta från Colorama Hjo fått idag tillsammans med Coloramakollegor från flera håll i landet. Vi har verkligen fördjupat oss i vårt system Navision, ett kassa- och bokföringssystem som vi använder inom Colorama. Under sex timmar har vi fått massor av matnyttiga kunskaper av vår egen Morgan Wirestam. En intensiv dag med ”likasinnade” kollegor och en mycket kunnig kursledare kan ibland vara mycket mer värd en andra utbildningar som pågår under en längre tid. Tack till er alla! Nu gäller det bara att praktisera det jag lärt mig!

I morgon är det redan torsdag och ni träffar mig, Lisa, Caroline och Alexander i butiken. Till helgen är det redan första advent. Kan inte fatta hur snabbt tiden går.

Funderar ni på vad ni ska köpa till släkt och vänner i julklapp? Titta in hos oss så ska vi visa vad vi har i vår inredningsavdelning eller kanske kan det passa med ett presentkort till barnen som håller på att renovera sitt första boende? Välkomna till oss!
saga1