Hejsan

Måndag kväll och jag lovade förra veckan att visa bilder från vårt event. Kameran vill inte det jag vill så vi har tyvärr inga bilder här men gå in på vår facebooksida och vårt Instagram så finns lite rapporter, sök på Colorama Stockholmsvägen!

Hur har ni det därute nu när det börjar vankas mot jul? Vi börjar att jula lite i butiken. Julskyltningen är på G, på fredag kväll täcker vi av fönstren, och det smyger in lite jul lite här och där i butiken.

I morgon åker jag, tillsammans med min kollega Lotta från Colorama Hjo, till Malmö för att uppdatera oss inom vårt ekonomisystem inför bokslutet 2016. Vi stannar till och med onsdag men i butiken finns Lisa, Caroline och Alexander som servar er på bästa sätt!
p-070 Badrum är ett stort område för oss! Vi håller i hela arbetet, från planering till färdigt resultat.