Nyss kommit hem från en utbildning i Karlstad. Det var en utbildning i Coloramas regi som hade rubriken Kunden i fokus. Företaget Stig Fram höll i dagen och det var en fantastiskt bra dag som har gett oss många bra hjälpmedel för att ännu bättre ta hand om våra kunder. Jag var så upptagen och engagerad i utbildningen och glömde därför att ta några bilder.

Det var dock inte en helt lyckad reseplanering av mig. Jag tog tåget till Karlstad från Mariestad vilket i alla fall fungerade bra. Endast ett byte i Hallsberg så efter en två timmars resa var jag framme. Jag gillar verkligen inte att köra bil när det är lite halt och blir mörkt framåt kvällen. När jag kom till Centralen i Karlstad promenerade jag till Scandic där kursen skulle hållas. Det var gott om tid och i min plan ingick lite arbete innan kursen började. Kom fram till Scandic Winn där vi i Colorama brukar ha våra kurser/träffar men insåg att det var fel plats. Hade ingen aning om att det finns TRE Scandic i Karlstad. Jag fick en rejäl morgonpromenad men det är ju aldrig fel med motion. När vi började inledde kursledaren med att kursen skulle pågå till kl 17. Jag hade bokat buss hem kl 16.15. Noll koll med andra ord. Löste det hela med hjälp av kollega från Laxå och en omtänksam make. Fick skjuts till Laxå och där stod Thomas och väntade. Tacksam!

I morgon är en ny dag och vi kommer i första hand ta hand om er kunder men när tid finns ska vi fixa och dona inför vårt stora mingel på torsdag. Det är fullt hus! Vi hade satt gränsen vid 50 personer och det är fullt! Dessutom har vi en kö som gärna kommer om det blir återbud. Kul!

Nu är det dags att titta lite på nyheterna och sen dags att sova. Trevlig kväll till er alla! mingelkvall-april-2015-003